Áthallások

                                                                              Reflexió

                                                                            Áthallások

Nagyon jól szervezett, jól felépített előadásokat láthattunk.

Bevezetésként könnyed stílusban hangolták rá a tanulóinkat a műsorra. Felhívták a figyelmünket az elvárható, helyes viselkedésre )pl. telefonok kikapcsolása…)

A narrátor segítségével elérhetővé vált a gyerekek számára a két párhuzamos világ.  A kevés szereplő, a többszörös szereposztás, a kevés kellék és az állandó mozgás frappáns, szellemes megoldásokkal tette színessé az előadást, aktívan, jó kedvvel nézték végig.

Sérülés

"Először is szeretném megköszönni, hogy részt vehettem ezen a színházinevelési órán. Gyakorlati tapasztalatom nincs sok ebben a „stílusban”, ígyleginkább a színházi tapasztalataim alapján tudok visszajelezni.Azt gondolom, már a témaválasztás is kiváló volt, hiszen a középiskolásokegyik fő kérdése a tovább tanulás és hogy vajon mi fog velük történni azúgynevezett nagybetűs életben.

Bábel Center Tanoda


Csantavér, Hunyadi János Általános Iskola

• Nagyon tetszett, humoros volt.

• Tetszett nagyon, tényleg nagyon zseniális volt:)

• Az elején azt hittem, hogy valami unalmas előadás lesz, de már az első pillanatban érthető volt, hogy ez egy érdekes történet.

• Nekem az előadás fantasztikus volt, nem unalmas. Könnyen érthető.

• Nagyon jó, és vicces volt. Köszönöm, hogy megnézhettem! ui.: Sok sikert!Remek volt az előadás, kifejezetten élveztem. Örülök, hogy szerencsém volt megnézni. Az előadásmód is jó volt, le a kalappal!